Menu van De Hap en Tapkamer

MENU

Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een goedgevulde tapasplank of een borrel om 22.00 uur ’s avonds: De Hap en Tapkamer heeft een flinke hoeveelheid lekkere gerechten en fijne dranken voor jou geselecteerd.

We werken uitsluitend met verse ingrediënten. Deze halen we het liefst uit de buurt. Geniet bijvoorbeeld van het heerlijke brood van De Stadsbakker en carpaccio van runderen uit het Vechtdal.

Zolang de regels rondom het coronavirus blijven zoals ze nu zijn, worden alle gerechten bereid in de keuken van Stadscafé Blij. Je hebt bij ons dus ook de keuze uit het volledige aanbod van Stadscafé Blij! Taartjes, broodjes (in het weekend), borrelhapjes én heerlijke gerechten voor een fijn diner: dat wordt smullen! 

Daarnaast hebben we ook weer een kleine tapaskaart. Vul je plank met 4 tapasgerechten en geniet!

LUNCH

Op zaterdag en zondag serveren wij tot 15.30 uur diverse lunchgerechten. Zin in een goed stuk appeltaart? Hebben we ook voor je!

TAPAS

Vanaf 16.00 uur serveren wij heerlijke tapasgerechten. Vul je plank en geniet! Liever samen genieten? Delen mag! Klik hier om de tijdelijke tapaskaart te bekijken.

NOG MEER LEKKERS

Naast de gerechten op onze tijdelijke tapaskaart kun je ook iets lekkers kiezen van de menukaart van onze grote broer Stadscafé Blij. Klik hier om de volledige menukaart te bekijken.

DRANKEN

Wij hebben 9 verschillende speciaalbieren op tap en daarnaast een aantal op fles. Ook kun je kiezen uit verschillende wijnen, cocktails, fris-, warme en sterke dranken.

ARRANGEMENTEN

Wij bieden diverse arrangementen. Wat dacht je van een High Beer of High Wine? Of kies voor een wijnarrangement bij jouw goedgevulde tapasplank!

 

Heb je dieetwensen of een allergie? Meld het ons! Dan kunnen wij er rekening mee houden. Wij geven je ook graag meer informatie over ingrediënten en bereidingswijzen.