Menu van De Hap en Tapkamer

MENU

LET OP: Zolang de regels rondom het coronavirus blijven zoals ze nu zijn, zijn wij slechts beperkt geopend (alleen met mooi weer) en hanteren wij de menukaart van Stadscafé Blij. 

Helaas dus nog even geen tapas… MAAR: wel de keuze uit het volledige aanbod van Stadscafé Blij! Dus méér taartjes, méér lunchgerechten, méér borrelhapjes én heerlijke gerechten voor een fijn diner! Dat wordt smullen! 

---

Of je nu zin hebt in een stevige lunch, een goedgevulde tapasplank of een borrel om 22.00 uur ’s avonds: De Hap en Tapkamer heeft een flinke hoeveelheid lekkere gerechten en fijne dranken voor jou geselecteerd.

Klik hier om onze complete menukaart te bekijken.

De Hap en Tapkamer werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Deze halen we het liefst uit de buurt. Geniet bijvoorbeeld van het heerlijke brood van De Stadsbakker en carpaccio van runderen uit het Vechtdal.

LUNCH

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij tot 15.30 uur diverse lunchgerechten. Zin in een goed stuk appeltaart? Hebben we ook voor je!

TAPAS

Vanaf 16.00 uur serveren wij heerlijke tapasgerechten. Vul je plank en geniet! Liever samen genieten? Delen mag! Liever onbeperkt genieten? Kies dan voor All You Can Eat!

NOG MEER LEKKERS

Naast de gerechten op onze tapaskaart serveren wij vanaf 16.00 uur ook lekkere borrelhapjes en ijs.

DRANKEN

Wij hebben 9 verschillende speciaalbieren op tap en daarnaast een aantal op fles. Ook kun je kiezen uit verschillende wijnen, cocktails, fris-, warme en sterke dranken.

ARRANGEMENTEN

Wij bieden diverse arrangementen. Wat dacht je van een High Beer of High Wine? Of kies voor een wijnarrangement bij jouw goedgevulde tapasplank!

 

Heb je dieetwensen of een allergie? Meld het ons! Dan kunnen wij er rekening mee houden. Wij geven je ook graag meer informatie over ingrediënten en bereidingswijzen.