Reserveren en Contact - De Hap en Tapkamer

CONTACT

CONTACTGEGEVENS

De Hap en Tapkamer
Voorstraat 2
8011 ML Zwolle
Tel: 038 - 421 85 00
Voor vragen, opmerkingen of tips kun je mailen naar contact@hapentapkamer.nl.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

RESERVEREN

Reserveren is verstandig, maar niet verplicht. Reserveer online via onze eigen website of www.thefork.nl, bel naar 038 - 421 85 00, of kom gewoon gezellig langs!  

Omdat wij onze deuren om 17.00 uur moeten sluiten, kun je reserveren tot 16.00 uur. Om 16.15 uur serveren wij de laatste gerechten uit. Voor de lunch hanteren we tijdelijk een kleine kaart. Daarnaast kun je gewoon genieten van al het lekkers op onze hapjes- en drankenkaart. 

Als je op ons terras of binnen wilt zitten en 13 jaar of ouder bent, dan heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Je mag dit bewijs laten zien aan de hand van een QR-code in de CoronaCheck app op jouw telefoon. Als dit niet lukt, mag je ook een geprint bewijs laten zien. Neem ook altijd jouw ID-kaart mee!
Wij vragen je een mondkapje te dragen totdat je aan tafel zit. Het dragen van een mondkapje is ook verplicht als je naar het toilet gaat (eigelijk op alle momenten behalve wanneer je aan tafel zit).
Kijk voor meer informatie op de website van De Rijksoverheid. 

En dan nog even dit: Omdat wij de gezondheid en de veiligheid van onze gasten en medewerkers erg belangrijk vinden, vragen wij je om bij corona gerelateerde klachten thuis te blijven en gezellig een andere keer bij ons langs te komen. 

DE HAP EN TAPKAMER HUREN OF RESERVEREN VOOR EEN GROTE GROEP?

Voor meer informatie kun je mailen naar contact@hapentapkamer.nl.

 

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.
Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.